Yrittäjät ja opiskelijat – tule mukaan vuoden päräyttävimpään yrittäjätapahtumaan!Ilmaisessa webinaarissa saat ajankohtaista tietoa ja vinkkejä yrittämiseen sekä verkostoitumiseen. Tervetuloa inspiroitumaan!

Kuinka kasvattaa liikevaihtoa ja kehittää liiketoimintaa? Mitkä ovat yrittämisen uusimmat trendit? Millaisia mahdollisuuksia Suomessa aukeaa kansainvälisille osaajille? Kuinka yritykset saavat käyttöönsä paikallisissa oppilaitoksissa opiskelevat kansainväliset opiskelijat?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastaukset Voimaa Yrittää 2022 -tapahtumassa. Ilmainen tapahtuma kokoaa yhteen etelä-karjalaiset yrittäjät, yrittäjyydestä kiinnostuneet ja asiantuntijat. Tapahtumassa kuulet puheenvuorot mielenkiintoisilta puhujilta ja osallistujille aukeaa mahdollisuus keskustella ajankohtaisista kysymyksistä esiintyjien kanssa.

Ota seuraava askel yrittäjyydessä ja tule kuulolle ja keskustelemaan!

TAPAHTUMAN PUHUJAT

Kamilla Sultanova

“Succeed at all odds: unleash your potential
and design your best life in Finland”

Kamilla Sultanova is TEDx speaker, event host, and diversity and inclusion expert. She runs ConnectUz consulting working with representatives from private, public and non-profit sectors in Finland.

Arttu Lindeman

 ”Henkilöbrändäyksen ABC: Miten somesta voi rakentaa ammatin?”

Arttu on 25-vuotias ex-tubettaja, joka on tunnettu myös musiikkiurastaan. Arttu tubetti 8 vuoden ajan, nykyään hän toteuttaa Talent Coach -projektia Suomen suurimmalle Splay One Youtube-verkostolle.

OHJELMA JA AIKATAULUT

Aika ja paikka: Pe 14.1.2022, Teams webinaari

 • 09:00

  Tilaisuuden avaus (Eetu Lampi ja Ondrej Grzegorz)
 • 09:10

  Puheenvuoro Ari Lindeman (Imatran kaupunginjohtaja)
 • 09:30

  Puheenvuoro Arttu Lindeman (tunnin puheenvuoro + Q&A)
 • 10:45

  Puheenvuoro Kamilla Sultanova (puheenvuoro ja kysymykset 40 minuuttia)
 • 11:30

  Puheenvuoro TalentHUB
 • 12:00

  Tilaisuus päättyy

Webinaarin kielinä ovat suomi ja englanti.

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan 12.1.2022 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki Teams webinaariin 13.1.2022.

Tule kuulolle ja keskustelemaan –
Voimaa Yrittää 2022 -tapahtumassa!

TUNNELMIA AIKAISEMMILTA VUOSILTA

Voimaa yrittää 2020: Puhujana Jutta ja Juha Larm

Voimaa yrittää 2019: Puhujana Arman Alizad

TAPAHTUMAN YHTEISTYÖKUMPPANIT

Voimaa yrittää 2022

Voimaa yrittää -tapahtuma antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä itsellesi sopivan päivityspaketin. KEHY ja KEHY:n asiantuntijaverkosto tarjoavat yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille ilmaisen tapahtuman, jossa eri alojen asiantuntijat ja eri organisaatioiden edustaja antavat pienen tilannepäivityksen kertomalla olemassa olevista rahoitus- ja tukivaihtoehdoista esim. kansainvälistymiseen, viimeisistä lakiuudistuksista, trendeistä, henkilömuutoksista yms.

Yhteystiedot

IMATRAN SEUDUN KEHITYSYHTIÖ
Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven yrityspalvelut

Virastokatu 2, 55100 Imatra
Toimisto avoinna ma-to 8-16 ja pe 8-15

Seuraa meitä

Shopping Basket